Zwangerschapscursus ( nu ook online)

Je bent zwanger of net bevallen, gefeliciteerd!

Welkom in de jungle van zwangerschapscursussen. Welke zwangerschapscursus moet je kiezen en waarom?

Er is genoeg te ondernemen, het aanbod in cursussen voor zwangere groeit enorm, MOM in balance, cross fit, bootcampen, zwangerschapzwemmen, zwangerschapsyoga, hypnobirthing, samen bevallen, etc.

En ja, wat moet je nu kiezen?
Wij kunnen helaas niet voor je beslissen, maar wel benoemen wat onze zwangerschapscursussen voor jou te bieden hebben en waarom je voor ons kan kiezen.

Florence van der Arend, bekkenfysiotherapeut, begeleidt reeds 15 jaar zwangere dames. Met een uitgebreide ervaring met het geven van verschillende cursussen als: sporten in het bos met zwangere dames, buggysport, babymassage, bestaat het aanbod tegenwoordig uit theoretische cursussen.

Nuchtere en frisse cursussen als zorgvuldige voorbereiding op je zwangerschap. 

Privé cursus “Goed bevallen” 

Een zwangerschapscursus op maat.
In één of twee bijeenkomsten van ongeveer een uur wordt je voorbereid op de bevalling. Op een nuchtere en fijne manier wordt je de diverse ademhaling, perstechnieken uitgelegd, opvangen van de weeën, de diverse fasen en handvattingen voor een eventuele partner.

Het verschil in een of twee uur zit in het oefenen. Bij een uur is er minder tijd voor het aanleren / oefenen van de bekkenbodem, ontspannings / ademhalingstechnieken en pre en postnatale oefeningen.

Voor ieder wat wils, met of zonder partner, twee bevriende stellen zijn ook welkom, heb je een idee of vraag, dan kan je ons altijd mailen info@mobilicorpus.nl.

Kosten zijn 85 euro per bijeenkomst van ongeveer een uur. In de Corona tijd kunnen jullie samen de privé cursus volgens middels video bellen. Werkt prima! Kosten 65 euro
Locatie: Berkelse weg 70 te Bergschenhoek

Check je polis of jouw zorgverzekeraar de zwangerschapscursus ook vergoed!

Afspraak maken voor bekkenfysiotherapie


Vul het onderstaande formulier in voor het maken van een afspraak. Nieuwe afspraken worden elke dag tussen 17.00 en 18.00 uur afgehandeld. Je hebt geen verwijzing van een arts nodig voor een behandeling en je kunt je direct aanmelden bij onze praktijk.

Afspraak maken

Wanneer je het contactformulier invult, zullen we deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wist je dat je direct een online afspraak kan plannen.

Ook kan je telefonisch een afspraak maken door te bellen naar
010 3046666.