Werken bij Mobilicorpus

Bij Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie staan we altijd klaar voor onze patiënten. Ben jij in je element wanneer persoonlijke aandacht, samenwerking en resultaat gecombineerd worden? Dan pas jij bij ons.

Op dit moment hebben de volgende openstaande vacature(s):

  • Vacature bekkenfysiotherapeut
Vacature bekkenfysiotherapeut

Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie is een groeiende praktijk in het behandelen van bekken (bodem), stuit en lage rugklachten. Groeiend in de zin van patiënten aanbod, locatie(s) maar ook in de moderne techniek als bijvoorbeeld de echo. Wij behandelen met veel plezier, expertise en in alle vrijheid (enkel DSW en VGZ gecontracteerd) heren, dames en kinderen met klachten in en rondom het bekkenbodem-gebied.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als we kunnen groeien als team. Met een persoon extra, met haar eigen persoonlijkheid, expertise en manier van behandelen.

Wat bieden wij je aan?

  • Wij kunnen jou in ieder geval 8 uur bekkenpatiënten aanbieden (meer is ook mogelijk),
  • Prettige collegialiteit (in omgang en overleg),
  • Een eerlijk salaris,
  • Vrijheid in handelen en vakantiedagen.

Interesse?

Prikkelt deze functieomschrijving jou, roept het vragen op of zou je het liefst morgen al beginnen? Neem dan contact op met Florence via  info@mobilicorpus.nl óf telefonisch 010-3046666.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage lopen

Stagiaires zijn bij Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie altijd welkom. Lijkt het je leuk om bij ons stage te komen lopen? Werk je graag samen met collega’s? Vind je een goede en gezellige werksfeer belangrijk? Dan is een stage bij Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie echt wat voor jou! Wil je meer weten over Mobilicorpus, je collega’s, kijk dan onder “Praktijk.” 

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op.


Solliciteren