Advies- & retour informatie
webwinkel

Ben je op zoek naar producten gerelateerd aan bekkenfysiotherapie en of zwangerschap, neem dan een kijkje in onze webwinkel. Voor alle aankopen binnen de webwinkel (op de website www.mobilicorpus.nl) gelden de algemene voorwaarden webwinkel Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie.

Hulp bij aankopen

Het kan natuurlijk gebeuren dat een artikel niet of niet volledig aan uw verwachting voldoet. Mobilicorpus geeft u graag persoonlijk en deskundig advies. Wij helpen u dan ook graag met het vinden van een passende oplossing of een artikel dat beter in uw behoefte voorziet. Hiervoor kunt u het beste per email of telefonisch contact opnemen.

Retour

Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw aankondiging van een retourzending de reden hiervoor aan te geven zodat wij dit kunnen gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Mobilicorpus accepteert de volgende retourzendingen, mits binnen 14 werkdagen teruggestuurd, vergezeld van de originele pakbon, retourformulier en indien mogelijk in originele verpakking. Elk artikel dient in de oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat te zijn. Mobilicorpus accepteert geen retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten voor de retourzending dient u zelf te betalen. Ook draagt u zelf het risico van retourzending. Nadat uw retourzending is ontvangen zullen wij uw volledige aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen aan u terug betalen. Hygiëne artikelen zoals probes, geboorte-trainer, oefenkegels, rectale ballon, feminaform pelottes kunnen niet na gebruik geretourneerd worden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de Algemene voorwaarden.

Download hier de retourinformatie
Download hier het retourformulier

Retouradres

Berkelseweg 70, 2661 AJ Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010-3046666 (op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur);
E-mail: info@mobilicorpus.nl